Åkeri och transportföretag i Vimmerby

Åkerier i Vimmerby

Annons:

I staden Vimmerby finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 18 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Vimmerby som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Kalmar som ligger i närheten av Vimmerby.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Vimmerby som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Vimmerby flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Vimmerby, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Vimmerby

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Vimmerby vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

J Lönns Trätransporter AB
Traktorg. 6 B
598 30 Vimmerby


Frödinge Tanktransport AB
Älåkrag. 12
598 40 VIMMERBY


Frödinge Grus & Åkeri AB
Gunnekulla 157
598 95 VIMMERBY


BGS
Älåkrag. 12
598 40 VIMMERBY


RSE Entreprenad AB
Älåkrag. 14
598 40 VIMMERBY


Vimmerby-Hultsfred
Vimmerbyallén
598 40 VIMMERBY


M3aTransport KB
Persnäsg. 10
598 30 Vimmerby


Tjugoettkonsulten AB
RAM Transport AB
Slakteriv. 2
598 40 VIMMERBY


Nilssons Åkeri AB, Hans
Älåkrag. 12
598 40 VIMMERBY


Lars och Gun Anderssons Åkeri HB
Kvarntorpet
598 93 VIMMERBY


Vimmerby Skogsfrakt AB
Rådjursstigen 1
598 31 VIMMERBY


Lönns Trätransporter AB J.
Traktorg. 6
598 30 Vimmerby


Börje Svenssons Åkeri AB
Älåkrag. 12
598 40 VIMMERBY


Gunilla Margareta Gustafsson
Långvik 123
598 94 Vimmerby


Eilert Consulting
Tuna Gård
598 96 Vimmerby


Lars O Gun Andersson Åkeri, AB
Kvarntorpet
598 93 VIMMERBY


Åberg Åkeri AB, Kenth
Gärdesg. 11
598 96 Vimmerby

Annons:

Information om staden Vimmerby

Vimmerby är en tätort i Småland och centralort i Vimmerby kommun, Kalmar län, 55 km väster om Västervik. Vimmerby karaktäriseras av flera småföretag, bland annat verkstadsindustrier, de större verkstadsföretagen är specialiserade och flera utför pressgjutning av lättmetaller.

Yta: 755,50 hektar
Invånarantal: 7934, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Vimmerby

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Vimmerby varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Vimmerby.

Här hittar du mer information om staden Vimmerby.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Vimmerby som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Kalmar.