Åkeri och transportföretag i Västervik

Åkerier i Västervik

Annons:

I staden Västervik finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 15 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Västervik som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Kalmar som ligger i närheten av Västervik.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Västervik som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Västervik flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Västervik, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Västervik

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Västervik vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Ola Hjalmarssons Åkeri, AB
Myrv. 5
593 43 VÄSTERVIK


Godsservice i Västervik AB
Kristinebergsg. 20
593 61 VÄSTERVIK


At89 AB
Lysingsv. 18
593 53 Västervik


Stadsbudskontoret
Lucernav. 10
593 50 VÄSTERVIK


Fraktkonsult Expressbud I Västervik AB
Stureg. 4 A
593 31 Västervik


Holmbergs Kran och Transport AB
Pepparängsv. 22
593 93 Västervik


Roséns Skogstransporter AB
Fjärilskroken 2
593 52 VÄSTERVIK


Andersson
Gladhammar Klockarbacken
593 96 VÄSTERVIK


Nilzén, Håkan
Pipers Backe 11
593 38 VÄSTERVIK


Ok-Q8 AB
Depåv. 1
593 50 VÄSTERVIK


Jonson Kurir AB
Gröna Gränd 10
593 30 VÄSTERVIK


Askeviks Åkeri
Jurastigen 58 B
593 43 VÄSTERVIK


Slutplattan Zpz 92833 AB
Rutsbergsg. 7
593 38 VÄSTERVIK


Esbjörn Nilssons Fraktservice
Abborrgränd 3 D
593 40 Västervik


Flygkurir Blb AB
Tallg. 37
593 41 VÄSTERVIK

Annons:

Information om staden Västervik

Västervik är en tätort och centralort i Västerviks kommun i Kalmar län. Västervik ligger vid Gamlebyvikens mynning. Till de största industrierna i kommunen hör Gunnebo Industrier AB, Akzo Nobel Industrial Finishes AB, Ankarsrum Industries AB, DuPont Powder Coating Scand.

Yta: 1 291,50 hektar
Invånarantal: 21140, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Västervik

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Västervik varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Västervik.

Här hittar du mer information om staden Västervik.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Västervik som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Kalmar.