Åkeri och transportföretag i Trekanten

Åkerier i Trekanten

Annons:

I staden Trekanten finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 5 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Trekanten som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Kalmar som ligger i närheten av Trekanten.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Trekanten som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Trekanten flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Trekanten, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Trekanten

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Trekanten vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Kalmar Stängsel & Transporter AB
Harby 330
388 98 Trekanten


Brundins Åkeri I Trekanten AB
Ingelsryd 113
388 98 Trekanten


Örjan & Magnus Åkeri AB
Äppelv. 16
388 41 Trekanten


Jonas Åkeri AB
Magister Haralds v. 6 B
388 40 TREKANTEN


Bergsknallen AB
Harby 234
388 98 Trekanten

Annons:

Information om staden Trekanten

Trekanten är en tätort i Kalmar kommun i Kalmar län, belägen mellan Kalmar och Nybro. Avståndet från Trekanten till Kalmar och Nybro är 17,4 respektive 14,4 kilometer. I Trekanten finns fotbollsföreningen Trekantens IF, förkortat TIF.

Yta: 194,07 hektar
Invånarantal: 1422, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Trekanten

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Trekanten varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Trekanten.

Här hittar du mer information om staden Trekanten.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Trekanten som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Kalmar.