Åkeri och transportföretag i Torsås

Åkerier i Torsås

Annons:

I staden Torsås finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 10 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Torsås som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Kalmar som ligger i närheten av Torsås.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Torsås som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Torsås flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Torsås, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Torsås

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Torsås vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Lindström, Janis
N. Tångv. 401
385 99 TORSÅS


O.E Linktransport AB
STRÖMBY 122 122
385 91 TORSÅS


Bidalite Transport AB
Bidalite 120
385 95 TORSÅS


Arvidssons Åkeri AB, Ronny
Apelg. 4
385 32 Torsås


Nils Stefan Svensson Ivholm
Bidalite 120
385 95 TORSÅS


Tradonor AB
Bidalite Lyckeborg 306
385 95 TORSÅS


Alf Karlsson Åkeri
Kvilla Norrgården 139
385 91 TORSÅS


Lalle Åkeri AB
Gröna Gatan 9
385 30 Torsås


Exon Spedition O Åkeri AB
Strömby 122
385 91 TORSÅS


Ryggmossen Handel O Åkeri AB
Strömby Tuvängen 122
385 91 TORSÅS

Annons:

Information om staden Torsås

Torsås är en tätort och centralort i Torsås kommun i Kalmar län. Torsås ligger nästan mitt emellan Kalmar och Karlskrona. Vid sekelskiftet 1900 fanns i Torsås kyrkby tre vattendrivna kvarnar.

Yta: 247,74 hektar
Invånarantal: 1848, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Torsås

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Torsås varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Torsås.

Här hittar du mer information om staden Torsås.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Torsås som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Kalmar.