Åkeri och transportföretag i Timmernabben

Åkerier i Timmernabben

Annons:

I staden Timmernabben finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 4 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Timmernabben som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Kalmar som ligger i närheten av Timmernabben.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Timmernabben som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Timmernabben flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Timmernabben, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Timmernabben

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Timmernabben vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Lindebys Gräv & Transport AB
Fiskarv. 2
380 52 Timmernabben


Tommy Nilssons Åkeri
Strandav. 127
380 52 Timmernabben


Timmys Åkeri AB
Ramsåsv. 58
380 52 Timmernabben


Franzéns Åkeri i Ramsås
Ramsåsv. 45
380 52 Timmernabben

Annons:

Information om staden Timmernabben

Timmernabben är en tätort i Ålems socken, Mönsterås kommun i Kalmar län. Den var tidigare lots- och lastageplats för utskeppning av timmer med varvsindustri. Orten ligger vid Kalmarsund. Namnet är sammansatt av orden "timmer" och "nabbe", där nabbe är en synonym för udde.

Yta: 148,75 hektar
Invånarantal: 1276, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Timmernabben

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Timmernabben varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Timmernabben.

Här hittar du mer information om staden Timmernabben.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Timmernabben som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Kalmar.