Åkeri och transportföretag i Södra Vi

Åkerier i Södra Vi

Annons:

I staden Södra Vi finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 1 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Södra Vi som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Kalmar som ligger i närheten av Södra Vi.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Södra Vi som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Södra Vi flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Södra Vi, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Södra Vi

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Södra Vi vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Bertil Borgstrands Åkeri AB
Locknevivägen 178
590 80 Södra Vi

Annons:

Information om staden Södra Vi

Södra Vi är en tätort i Vimmerby kommun i Kalmar län. Här ligger Södra Vi kyrka. Södra Vi är kyrkby i Södra Vi socken och ingick efter kommunreformen 1862 i Södra Vi landskommun. I denna inrättades för orten 20 april 1945 Södra Vi municipalsamhälle som upplöstes med utgången av 1957.

Yta: 156,28 hektar
Invånarantal: 1182, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Södra Vi

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Södra Vi varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Södra Vi.

Här hittar du mer information om staden Södra Vi.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Södra Vi som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Kalmar.