Åkeri och transportföretag i Söderåkra

Åkerier i Söderåkra

Annons:

I staden Söderåkra finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Söderåkra som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Kalmar som ligger i närheten av Söderåkra.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Söderåkra som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Söderåkra flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Söderåkra, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Söderåkra

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Söderåkra vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Schakt & Transport I Söderåkra AB
Tjäderv. 7
385 51 SÖDERÅKRA


Jn Transport Söderåkra
Blomv. 4
385 50 Söderåkra

Annons:

Information om staden Söderåkra

Söderåkra är en tätort i Söderåkra socken, Torsås kommun i Kalmar län. Denna kustnära ort ligger nästan mitt emellan Kalmar och Karlskrona, till vilka man tar sig via den intilliggande E22:an. I Söderåkra återfinns bland annat hotell, golfbana och köpcentrum.

Yta: 135,17 hektar
Invånarantal: 912, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Söderåkra

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Söderåkra varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Söderåkra.

Här hittar du mer information om staden Söderåkra.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Söderåkra som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Kalmar.