Åkeri och transportföretag i Rockneby

Åkerier i Rockneby

Annons:

I staden Rockneby finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 3 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Rockneby som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Kalmar som ligger i närheten av Rockneby.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Rockneby som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Rockneby flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Rockneby, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Rockneby

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Rockneby vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Tvärskogs Flisfrakt AB
Drag 503
395 94 ROCKNEBY


Rockneby Transport AB
Ryssbyv. 52
395 93 Rockneby


Muréns I Venenäs, AB
Venenäs 104
395 94 ROCKNEBY

Annons:

Information om staden Rockneby

Rockneby är en tätort i Kalmar kommun och kyrkby i Ryssby socken. Rockneby ligger vid E22:an och Stångådalsbanan, cirka två mil norr om centralorten Kalmar. Stationshuset är emellertid rivet och stationen är numer linjeplats. Ortens bebyggelse består till övervägande del av småhus.

Yta: 163,33 hektar
Invånarantal: 869, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Rockneby

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Rockneby varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Rockneby.

Här hittar du mer information om staden Rockneby.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Rockneby som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Kalmar.