Åkeri och transportföretag i Påskallavik

Åkerier i Påskallavik

Annons:

I staden Påskallavik finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Påskallavik som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Kalmar som ligger i närheten av Påskallavik.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Påskallavik som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Påskallavik flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Påskallavik, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Påskallavik

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Påskallavik vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Danielsson, Per-Olof
Emmekalvsv. 85
570 90 PÅSKALLAVIK


Startplattan 678569 AB
Emmekalvsv. 85
570 90 PÅSKALLAVIK

Annons:

Information om staden Påskallavik

Påskallavik är en tätort i Oskarshamns kommun i Kalmar län, beläget vid Kalmarsund, cirka 15 km söder om Oskarshamn. Påskallavik växte fram mellan gårdarna Emmekalv, Älvehult, Nötö och Vånevik, vilka kan härledas till medeltiden.

Yta: 112,38 hektar
Invånarantal: 1083, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Påskallavik

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Påskallavik varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Påskallavik.

Här hittar du mer information om staden Påskallavik.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Påskallavik som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Kalmar.