Åkeri och transportföretag i Överum

Åkerier i Överum

Annons:

I staden Överum finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 4 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Överum som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Kalmar som ligger i närheten av Överum.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Överum som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Överum flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Överum, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Överum

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Överum vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Hc Skog Och Entreprenad
Möckelhult Vibo
590 96 ÖVERUM


P.L. Åkeri i Överum AB
Boda Tallbo
590 96 ÖVERUM


Björnsholms Åkeri Förvaltnings AB
Järnvägsstationen
590 96 ÖVERUM


Me Åkeri AB
Möckelhult Hyddan
590 96 ÖVERUM

Annons:

Information om staden Överum

Överum är en tätort och bruksort i norra delen av Västerviks kommun och kyrkby i Överums socken i Kalmar län. Överum ligger cirka 40 kilometer nordväst om Västervik och 70 kilometer sydost om Linköping i ett sjörikt och ganska kuperat landskap. Överums Bruk AB är numera en stor tillverkare av lantbruksmaskiner.

Yta: 191,88 hektar
Invånarantal: 1203, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Överum

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Överum varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Överum.

Här hittar du mer information om staden Överum.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Överum som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Kalmar.