Åkeri och transportföretag i Oskarshamn

Åkerier i Oskarshamn

Annons:

I staden Oskarshamn finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 19 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Oskarshamn som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Kalmar som ligger i närheten av Oskarshamn.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Oskarshamn som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Oskarshamn flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Oskarshamn, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Oskarshamn

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Oskarshamn vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Petterssons Åkeri i Oskarshamn AB, L-O
Sörviksv. 8
572 36 Oskarshamn


Åkeri AB Elis Carlsson
Århult 24
572 91 OSKARSHAMN


LASGUS Åkeri AB
Björnhult 56
572 91 OSKARSHAMN


Oskarshamns Hamn
N. Strandg. 50
572 32 Oskarshamn


Oskarshamns Stadsbud
Trädgårdsg. 3
572 30 Oskarshamn


E B Logistik AB
Klämnav. 3
572 36 Oskarshamn


Ubbes Åkeri och Entreprenad I Oskarshamn AB
Bang. 3 C
572 35 OSKARSHAMN


Påskallaviks Åkeri Inge Svensson AB
Karlsborgsv. 82
572 60 OSKARSHAMN


Åkeri AB Elis Carlsson
Århult 24
572 91 OSKARSHAMN


Transport & IT i Norra Kalmar Län AB
Åsav. 45
572 36 Oskarshamn


Habso
Dövestad 4
572 91 OSKARSHAMN


Frisks Åkeri HB
Spångg. 16
572 51 OSKARSHAMN


R J Alltjänst
Hagv. 2 F
572 31 OSKARSHAMN


Fårbo Åkeri AB
Rotsvängen 8
572 92 Oskarshamn


EaS Åkeri, AB
Kyrkogårdsg. 12 A
572 55 OSKARSHAMN


KCM Transport Europa KB
Verkstadsg. 4
572 35 OSKARSHAMN


Börje Svenssons Åkeri AB
Lövgrensv. 6
572 36 Oskarshamn


Walders Åkeri AB
Fallebo Gård 5
572 41 Oskarshamn


Kranstyrkan Nya AB
Ekebov. 3
572 40 OSKARSHAMN

Annons:

Information om staden Oskarshamn

Oskarshamn är en tätort och centralort i Oskarshamns kommun, Kalmar län, belägen vid Döderhultsviken i norra Kalmarsund. Bland de större industrierna kan nämnas Scania, kärnkraftverket OKG, SAFT AB (batteritillverkning) och Liljeholmens Stearinfabriks AB.

Yta: 1 310,01 hektar
Invånarantal: 17258, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Oskarshamn

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Oskarshamn varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Oskarshamn.

Här hittar du mer information om staden Oskarshamn.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Oskarshamn som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Kalmar.