Åkeri och transportföretag i Mörbylånga

Åkerier i Mörbylånga

Annons:

I staden Mörbylånga finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 6 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Mörbylånga som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Kalmar som ligger i närheten av Mörbylånga.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Mörbylånga som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Mörbylånga flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Mörbylånga, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Mörbylånga

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Mörbylånga vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Mörbylånga Åkeri AB
Fraktv. 6
386 51 Mörbylånga


Bergmans Åkeri AB
Esplanaden 8
386 50 MÖRBYLÅNGA


Grönhögens Kalk AB
Linnég. 5 A
386 50 MÖRBYLÅNGA


Östersjöfiskarna Ek för
Fingerkroken 1
386 51 Mörbylånga


Ekdalen I Kalmar AB
Bårby 611
386 60 Mörbylånga


Åstrands Åkeri
Skolg. 12
386 50 MÖRBYLÅNGA

Annons:

Information om staden Mörbylånga

Mörbylånga är en tätort som är centralort i Mörbylånga kommun i Kalmar län, belägen på sydvästra Öland cirka 15 km söder om Färjestaden. Mörbylångas viktigaste näringar är turism, livsmedelsindustri och jordbruk. Numera är största arbetsgivaren i området Guldfågeln med 250 anställda.

Yta: 244,23 hektar
Invånarantal: 1780, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Mörbylånga

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Mörbylånga varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Mörbylånga.

Här hittar du mer information om staden Mörbylånga.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Mörbylånga som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Kalmar.