Åkeri och transportföretag i Målilla

Åkerier i Målilla

Annons:

I staden Målilla finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 4 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Målilla som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Kalmar som ligger i närheten av Målilla.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Målilla som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Målilla flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Målilla, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Målilla

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Målilla vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

LINDGREN INVEST AB
Ämmenäsv. 61
570 82 MÅLILLA


Målilla Transport AB
Vetlandav. 51
570 82 MÅLILLA


Ströms Djurtransport AB
Järnvägsg. 5
570 82 MÅLILLA


J O K Virserums Service AB
Stockholmsv. 65
570 82 MÅLILLA

Annons:

Information om staden Målilla

Målilla är en tätort i Hultsfreds kommun i Kalmar län. Kyrkbyn i Gårdveda socken, Gårdveda, väster om Målilla har vuxit ihop med orten. Orten består nästan bara av villabebyggelse och utgörs av de tidigare mindre samhällena Målilla kyrkby och stationssamhället samt i söder Ämmenäs.

Yta: 325,63 hektar
Invånarantal: 1524, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Målilla

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Målilla varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Målilla.

Här hittar du mer information om staden Målilla.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Målilla som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Kalmar.