Åkeri och transportföretag i Ljungbyholm

Åkerier i Ljungbyholm

Annons:

I staden Ljungbyholm finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 8 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Ljungbyholm som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Kalmar som ligger i närheten av Ljungbyholm.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Ljungbyholm som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Ljungbyholm flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Ljungbyholm, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Ljungbyholm

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Ljungbyholm vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Elmblads Åkeri AB, Johan
Kvigerum 111
388 92 LJUNGBYHOLM


Ljungbyholms Maskintransporter AB
Krankelösa 612
388 92 LJUNGBYHOLM


Vassmolösa Bilfrakt AB
Ågärdesg. 1
388 31 Ljungbyholm


Sorteco AB
Rinkaby 254
388 92 LJUNGBYHOLM


Mattias & Tobias Transport Ljungbyholm A
Krankelösa 409
388 92 LJUNGBYHOLM


Stefan Ohlssons Skogstransporter AB
Ölvingstorp 410
388 92 LJUNGBYHOLM


Lindbergs Transport AB
Ljungdalen
388 92 LJUNGBYHOLM


M T Transport Ljungbyholm HB
Krankelösa 409
388 92 LJUNGBYHOLM

Annons:

Information om staden Ljungbyholm

Ljungbyholm är en tätort i Kalmar kommun i Kalmar län. Ljungbyholm ligger cirka 15,2 km från Kalmar. I Ljungbyholm utgör korsningen mellan Harbyvägen och Mörevägen ortens centrum. På den västra sidan om Mörevägen finns matvarubutiken ICA Stinsen, en kiosk med spelombud, en pizzeria och ett bageri.

Yta: 171,92 hektar
Invånarantal: 1604, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Ljungbyholm

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Ljungbyholm varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Ljungbyholm.

Här hittar du mer information om staden Ljungbyholm.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Ljungbyholm som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Kalmar.