Åkeri och transportföretag i Läckeby

Åkerier i Läckeby

Annons:

I staden Läckeby finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 10 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Läckeby som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Kalmar som ligger i närheten av Läckeby.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Läckeby som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Läckeby flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Läckeby, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Läckeby

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Läckeby vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

S Karlssons åkeri AB
Kyrkeslät 141
395 98 LÄCKEBY


Kalmar Djurtransport AB
Gransmåla 4112
395 98 LÄCKEBY


Schakt & Jordsortering Kalmar AB
Slätg. 2
395 97 Läckeby


Kyrkeslätbygg
Kyrkeslät 132
395 98 LÄCKEBY


Bröderna Götessons Åkeri AB
Lund 105
395 98 LÄCKEBY


Skandinavisk Lastbilstrafik I Kalmar, AB
Årtebäck 108
395 98 LÄCKEBY


Hellström Transport I Kalmar A
Kyrkeslät 143
395 98 LÄCKEBY


Andersson, Martin
Årtebäck 108
395 98 LÄCKEBY


Götesson Åkeri, Bröderna
Lund 105
395 98 LÄCKEBY


Stendahls Trucking, AB
Höskullev. 24
395 97 Läckeby

Annons:

Information om staden Läckeby

Läckeby är en tätort som ligger cirka 17 km norr om Kalmar i Kalmar kommun i Kalmar län. Idag består Läckeby till största delen av småhus, men vid centrum, där även en pizzeria och livsmedelsbutik finns, är det även en del tvåvåningslägenheter. I Läckeby finns Åbyskolan som erbjuder förskola och årskurserna 1-6.

Yta: 101,88 hektar
Invånarantal: 847, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Läckeby

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Läckeby varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Läckeby.

Här hittar du mer information om staden Läckeby.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Läckeby som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Kalmar.