Åkeri och transportföretag i Kristdala

Åkerier i Kristdala

Annons:

I staden Kristdala finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 9 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Kristdala som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Kalmar som ligger i närheten av Kristdala.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Kristdala som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Kristdala flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Kristdala, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Kristdala

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Kristdala vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Segergrens Åkeri AB
Ishult Mellangården
570 91 KRISTDALA


Nilzen Åkeri AB
Venavägen
570 91 KRISTDALA


Nilssons Åkeri i Kristdala AB
Berberisg. 9
570 91 KRISTDALA


Nilzén Holding AB
Venavägen
570 91 KRISTDALA


Gustavssons Åkeri AB, Bertil
Ishult
570 91 KRISTDALA


Taxi Kristdala, Brodins
Vallg. 3
570 91 KRISTDALA


Heikki Isomettä Åkeri AB
Ishult Hagstugan
570 91 KRISTDALA


Stegos Beg. Bildelar
Vallg. 1
570 91 KRISTDALA


Segergren Åkeri AB
Ishult Mellangården
570 91 KRISTDALA

Annons:

Information om staden Kristdala

Kristdala är en tätort i Oskarshamns kommun i Kalmar län, kyrkby i Kristdala socken. Tätorten har aldrig dominerats av en stor enskild arbetsgivare, men man har haft en hel del mellanstora industrier som sågverk och svets-/plåtindustri. Pendlingen till Oskarshamn är omfattande.

Yta: 140,49 hektar
Invånarantal: 945, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Kristdala

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Kristdala varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Kristdala.

Här hittar du mer information om staden Kristdala.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Kristdala som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Kalmar.