Åkeri och transportföretag i Kalmar

Åkerier i Kalmar

Annons:

I staden Kalmar finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 10 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Kalmar som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Kalmar som ligger i närheten av Kalmar.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Kalmar som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Kalmar flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Kalmar, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Kalmar

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Kalmar vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Östschakt Ekonomisk Förening
Husängsv. 11
392 39 Kalmar


Harby Åkeri AB
Tomtebyholm 658
395 91 KALMAR


Mörefrakt AB
Adelg. 5 C
393 50 Kalmar


Ostkustens Trädgårdsservice AB
Rigav. 6
393 56 Kalmar


Jonas Kranbilar AB
Franska v. 30
393 56 Kalmar


Aktiebolaget Bröderna Höglund Agency
Barlastplan 4
392 31 Kalmar


Rolf Jeanssons Åkeri AB
Fransdalsv. 12
393 65 Kalmar


Porsefjords Åkeri AB
Håmmeg. 2
392 47 KALMAR


Zetax Media AB
N. Långg. 51
392 31 Kalmar


Kims Förvaltnings AB
Esplanaden 23 B
392 34 KALMAR

Annons:

Information om staden Kalmar

Kalmar är en tätort vid Smålandskusten i sydöstra Sverige. Kalmar är centralort i Kalmar kommun samt residensstad i Kalmar län. Kalmar fick en högskola 1977 och blev universitetsstad 2010. Kalmar hade 36 392 invånare år 2010. Kalmar är Smålands tredje största tätort efter Jönköping och Växjö.

Yta: 1 950,08 hektar
Invånarantal: 36392, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Kalmar

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Kalmar varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Kalmar.

Här hittar du mer information om staden Kalmar.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Kalmar som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Kalmar.