Åkeri och transportföretag i Högsby

Åkerier i Högsby

Annons:

I staden Högsby finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 8 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Högsby som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Kalmar som ligger i närheten av Högsby.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Högsby som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Högsby flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Högsby, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Högsby

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Högsby vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Högsby Lastbilscentral
Fraktv. 14
579 32 Högsby


Torbjörn Gustavsson Åkeri
Växjöv. 7
579 33 HÖGSBY


Högsby Taxi AB
Bruksv. 48
579 32 Högsby


Lars-G Perssons Åkeri AB
Skansv. 7
579 30 Högsby


L P:s Skogstransport
Odeng. 11
579 31 HÖGSBY


Pärs Åkeri Högsby
Fröviv. 22
579 33 HÖGSBY


TA Transport Sweden KB
Hästskov. 27
579 31 HÖGSBY


Liljas Åkeri, Högsby
Långg. 17
579 31 HÖGSBY

Annons:

Information om staden Högsby

Högsby är en tätort i Småland och centralort i Högsby kommun, Kalmar län, kyrkby i Högsby socken. Genom sitt läge vid Emån drabbas byn regelbundet av översvämningar trots att hela ån är invallad. Framförallt brukar många villakällare som ligger nära ån vara drabbade under våren.

Yta: 264,68 hektar
Invånarantal: 1881, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Högsby

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Högsby varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Högsby.

Här hittar du mer information om staden Högsby.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Högsby som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Kalmar.