Åkeri och transportföretag i Gamleby

Åkerier i Gamleby

Annons:

I staden Gamleby finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 7 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Gamleby som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Kalmar som ligger i närheten av Gamleby.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Gamleby som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Gamleby flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Gamleby, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Gamleby

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Gamleby vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Erikssons Åkeri AB, Sten
Dalhem Kastanjegården
594 92 Gamleby


Forslinds Åkeri
Trädgårdsg. 17
594 30 Gamleby


Sten Erikssons Åkeri AB
Dalhem Kastanjegården
594 92 Gamleby


Gamleby Åkeri AB
Hagag. 3
594 30 Gamleby


Göranssons Åkeri Gamleby
Bronsåldersstigen 3
594 31 GAMLEBY


Morgan Larssons Åkeri AB
Sniperums Gård
594 92 Gamleby


Tjust Trafik AB
Vallåkrag. 1
594 31 GAMLEBY

Annons:

Information om staden Gamleby

Gamleby är den näst största tätorten i Västerviks kommun och kyrkbyn i Gamleby socken i Kalmar län. Namnet betyder "den gamla staden" och syftar på att orten ligger på den plats där Västerviks stad ursprungligen låg, fram till 1433.

Yta: 317,87 hektar
Invånarantal: 2775, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Gamleby

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Gamleby varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Gamleby.

Här hittar du mer information om staden Gamleby.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Gamleby som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Kalmar.