Åkeri och transportföretag i Färjestaden

Åkerier i Färjestaden

Annons:

I staden Färjestaden finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 20 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Färjestaden som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Kalmar som ligger i närheten av Färjestaden.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Färjestaden som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Färjestaden flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Färjestaden, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Färjestaden

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Färjestaden vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Vickleby Åkeri AB
Thörnblads v. 1
386 90 FÄRJESTADEN


Algutsrums Däck- och Bilservice Aktiebolag
Edvard Orms v. 2
386 90 FÄRJESTADEN


SJS Transport AB
Vickleby Byg. 46
386 93 Färjestaden


Peter Larssons Åkeri
Lundtorpsg. 6
386 93 Färjestaden


Bultens Åkeri
0485 - 56 52 33Johansson, Börje Axel Thorvald
Prosits v. 4
386 96 FÄRJESTADEN


Nicklas Transport i Färjestaden AB
Algstigen 6
386 33 Färjestaden


Bultens Åkeri
Hönstorp 120
386 90 FÄRJESTADEN


Hellström Kyl & Frystransporter AB
Björkv. 9
386 31 Färjestaden


Stämmgård Åkeri AB, Johan
Linds v. 10
386 93 Färjestaden


Engström, Börje
Evedalsv. 5
386 35 Färjestaden


Br. Nilsson Transport i Färjestaden AB
Kraftv. 6
386 32 FÄRJESTADEN


Berth Wahlbergs Åkeri AB
Björkelidsv. 27
386 95 Färjestaden


Bultens Åkeri AB
Lagerkvist Åkeri AB
Äppelgränd 4
386 32 FÄRJESTADEN


Okänd användare
Röksvampg. 12
386 32 FÄRJESTADEN


Lars Persson Åkeri I Rumskulla AB
Träffpunkt Öland 102
386 33 Färjestaden


Wahlbergs Åkeri AB, Berth
Björkelidsv. 27
386 95 Färjestaden


Mantorps Linjeröjning AB
Näckens v. 1
386 96 FÄRJESTADEN


J. Ahlstrands Åkeri
Vanserum Byg. 9
386 94 FÄRJESTADEN

Annons:

Information om staden Färjestaden

Färjestaden är en ort i Mörbylånga kommun i Kalmar län, belägen på Ölands västkust vid Ölandsbron mittemot Kalmar. SCB har för bebyggelsen i orten avgränsat dels en tätort utgörande huvuddelen av orten och dels en separat småort för bebyggelse i sydvästra delen, vilken namnsatts till Färjestaden (sydvästra delen).

Yta: 463,98 hektar
Invånarantal: 5018, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Färjestaden

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Färjestaden varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Färjestaden.

Här hittar du mer information om staden Färjestaden.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Färjestaden som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Kalmar.