Åkeri och transportföretag i Borgholm

Åkerier i Borgholm

Annons:

I staden Borgholm finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 12 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Borgholm som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Kalmar som ligger i närheten av Borgholm.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Borgholm som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Borgholm flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Borgholm, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Borgholm

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Borgholm vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Marcus Ottossons Åkeri AB
Vässbylundsv. 26
387 91 Borgholm


ICES Gräv & Schakt AB
Österbog. 41
387 91 Borgholm


J E Transport
Stenbergsg. 21
387 34 BORGHOLM


Engmans Åkeri AB, Christer
Fiskarv. 17
387 92 BORGHOLM


Bengt Nilsson
Murareg. 17
387 34 BORGHOLM


Mjölkfrakt Öland AB
Störlinge 100
387 93 Borgholm


Jf Bursell AB
Vera Nilssons g. 3
387 36 BORGHOLM


Runnemarks Åkeri AB
Rönnerumsv. 45
387 92 BORGHOLM


M Andersson Maskin i Borgholm AB
Bågsträngsg. 4
387 37 Borgholm


Transportera Bud & Transport i Stockholm
Grönviks Kustv. 14
387 91 Borgholm


Trans Cargo i Växjö AB
Rällav. 49
387 92 BORGHOLM


Christer Engmans Åkeri AB
Fiskarv. 17
387 92 BORGHOLM

Annons:

Information om staden Borgholm

Borgholm är en tätort och centralort i Borgholms kommun, på Öland i Kalmar län. Borgholm är en populär turistort, och dess befolkning ökar kraftigt under sommarmånaderna. Staden har ett rutformat gatunät med Storgatan som går igenom samhället från Societetsparken i väster till trafikljusen vid länsväg 136 i öster.

Yta: 255,76 hektar
Invånarantal: 3071, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Borgholm

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Borgholm varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Borgholm.

Här hittar du mer information om staden Borgholm.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Borgholm som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Kalmar.