Åkeri och transportföretag i Ankarsrum

Åkerier i Ankarsrum

Annons:

I staden Ankarsrum finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 4 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Ankarsrum som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Kalmar som ligger i närheten av Ankarsrum.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Ankarsrum som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Ankarsrum flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Ankarsrum, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Ankarsrum

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Ankarsrum vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Östman, Jonas
Jonas Spånbergs v. 25
593 70 Ankarsrum


Masstransport i Ankarsrum AB
BJÖRKDALEN
593 71 ANKARSRUM


JK Ekholms Transport AB
Östantorp
Ankarsrum


Ankarsrums Åkeri AB
Ekv. 38
593 70 Ankarsrum

Annons:

Information om staden Ankarsrum

Ankarsrum är en tätort i Västerviks kommun i Kalmar län. Ankarsrum ligger längs smalspårsjärnvägen Hultsfred-Västervik. I Bruksparken finns ett monument uppfört 1955 av konstnären Erik Reimhult inför Ankarsrums Bruks 300-årsjubileum. I parken finns det också en byst av Harald Wiberg tillverkad av Erik Reimhult.

Yta: 165,97 hektar
Invånarantal: 1254, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Ankarsrum

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Ankarsrum varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Ankarsrum.

Här hittar du mer information om staden Ankarsrum.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Ankarsrum som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Kalmar.