Åkeri och transportföretag i Vetlanda

Åkerier i Vetlanda

Annons:

I staden Vetlanda finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 8 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Vetlanda som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Jönköping som ligger i närheten av Vetlanda.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Vetlanda som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Vetlanda flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Vetlanda, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Vetlanda

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Vetlanda vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Christer & Christer Logistic AB
Skogslundsv. 17
574 34 Vetlanda


Wikby Transport & Utbildning AB
Hökås 10
574 92 Vetlanda


Skagert Byggmaskiner Ab
Brogårdsg. 22
574 38 Vetlanda


Ekenäs Bud AB
Slättemo 2
574 91 VETLANDA


Transab
Verkstadsg. 15
574 33 VETLANDA


Bolima AB
Lyckåsv. 22
574 41 Vetlanda


Palms Åkeri Skede AB
Skillingv. 10
574 93 VETLANDA


Emelie Johansson Productions
Slättåkra 19
574 91 VETLANDA

Annons:

Information om staden Vetlanda

Vetlanda (tidigare Hvetlanda) är en tätort och centralort i Vetlanda kommun i Jönköpings län. Vetlanda är en gammal "träindustristad". I dag domineras stadens näringsliv av Sapa som har över 1 000 anställda, samt Elitfönster (före detta Myresjöfönster). Tidigare var även Vetlanda känt för sin tändsticksfabrik (Stickan).

Yta: 1 017,02 hektar
Invånarantal: 13050, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Vetlanda

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Vetlanda varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Vetlanda.

Här hittar du mer information om staden Vetlanda.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Vetlanda som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Jönköping.