Åkeri och transportföretag i Tenhult

Åkerier i Tenhult

Annons:

I staden Tenhult finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 10 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Tenhult som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Jönköping som ligger i närheten av Tenhult.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Tenhult som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Tenhult flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Tenhult, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Tenhult

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Tenhult vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Ödestugu Åkeri AB
Ödestugu Södergård
560 31 TENHULT


Göran Lidström
Ödestugu 21
560 31 TENHULT


Trumslagarens Alltjänst AB
Vallav. 3 B
560 30 Tenhult


Alvarssons Transport AB
Häljarydsv. 20
560 31 TENHULT


Work System Sweden AB
Industriv. 11 B
560 29 Tenhult


Jimi Åkeri AB
Bergtorp 4
560 30 Tenhult


Bjureks Fjärrtransporter AB
Gullåkra 2
560 31 TENHULT


Karlssons Åkeri AB, Jan
Mickels v. 17
560 29 Tenhult


Magnus Axelsson Transport AB
Klevav. 5 B
560 30 Tenhult


Jan Karlssons Åkeri Förvaltnings AB
Mickels v. 17
560 29 Tenhult

Annons:

Information om staden Tenhult

Tenhult är en tätort i Jönköpings kommun i Jönköpings län. Tenhult går under smeknamnet "husvagnsmecka". En av de största husvagnsfabrikerna i Sverige, KABE AB, ligger i Tenhult, och där finns också företaget Hobby som säljer husvagnar (samt att det i grannsamhället Öggestorp finns Öggestorps husvagnar).

Yta: 240,96 hektar
Invånarantal: 2977, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Tenhult

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Tenhult varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Tenhult.

Här hittar du mer information om staden Tenhult.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Tenhult som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Jönköping.