Åkeri och transportföretag i Sommen

Åkerier i Sommen

Annons:

I staden Sommen finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Sommen som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Jönköping som ligger i närheten av Sommen.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Sommen som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Sommen flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Sommen, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Sommen

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Sommen vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Erikssons Åkeri AB, Rolf
Kapellg. 16
573 61 SOMMEN


Nilssons Skogsfrakt AB
Kungsv. 35
573 61 SOMMEN

Annons:

Information om staden Sommen

Sommen är en tätort i Tranås kommun i Jönköpings län. Ursprungligen ett stationssamhälle. I Sommen finns två betydande industrier, Tranåslist AB som tillverkar ramlist, och Arona AB som tillverkar hundfoder.

Yta: 129,05 hektar
Invånarantal: 772, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Sommen

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Sommen varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Sommen.

Här hittar du mer information om staden Sommen.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Sommen som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Jönköping.