Åkeri och transportföretag i Lekeryd

Åkerier i Lekeryd

Annons:

I staden Lekeryd finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 14 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Lekeryd som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Jönköping som ligger i närheten av Lekeryd.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Lekeryd som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Lekeryd flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Lekeryd, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Lekeryd

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Lekeryd vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Ja Bud och redovisning AB
Tovrida 15
561 96 LEKERYD


Rl Transport
Rönjane Kronogård 1
561 96 LEKERYD


Lekeryds Åkeri AB
Tovrida 7
561 96 LEKERYD


Junedahls Transport AB
Torestorp Ludvigsberg
561 95 Lekeryd


JockeS Gräv O Maskin
Järsnäs 6
561 95 Lekeryd


Junedahls Transport
Torestorp Ludvigsberg 1
561 95 Lekeryd


M & G Entreprenad & Bygg
Mosstigen 19
561 96 LEKERYD


Niklas Karlsson Lekeryd, AB
Ekbacka 1
561 96 LEKERYD


Lahi Åkeri AB
Strömsholm
561 96 LEKERYD


Sven Anderssons Transport I Huskvarna AB
Gyeberg
561 95 Lekeryd


Isakssons Åkeri I Lekeryd AB
Södra v. 8
561 96 LEKERYD


Jimmys Lyft & Transport AB
Svarttorp Väktarhemmet 1
561 96 LEKERYD


Ka Tanktransport AB
Roestorp
561 96 LEKERYD


Martinsson & Gydevik Transport AB
Mosstigen 19
561 96 LEKERYD

Annons:

Information om staden Lekeryd

Lekeryd är en tätort och kommundel i Jönköpings kommun i Jönköpings län samt kyrkby i Lekeryds socken. Lekeryd ligger mellan Huskvarna och Aneby i Småland. Samhället består av ett antal mindre butiker, en kiosk, en bensinmack, en frisörsalong, en pizzeria, en bilverkstad och Ica Nära "Ohlssons"

Yta: 69,95 hektar
Invånarantal: 817, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Lekeryd

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Lekeryd varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Lekeryd.

Här hittar du mer information om staden Lekeryd.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Lekeryd som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Jönköping.