Åkeri och transportföretag i Korsberga

Åkerier i Korsberga

Annons:

I staden Korsberga finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 5 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Korsberga som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Jönköping som ligger i närheten av Korsberga.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Korsberga som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Korsberga flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Korsberga, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Korsberga

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Korsberga vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Hagéns Åkeri AB
Vetlandav. 45
570 10 KORSBERGA


Korsberga Byggprodukter AB
Industrig. 4
570 10 KORSBERGA


Henrik Holmströms Åkeri AB
Österängsv. 3
570 10 KORSBERGA


Peters Bisyssla
Bäckaby KLOCKELUND
570 10 KORSBERGA


Per-Oves Timmertransporter, AB
Solberga-kyrkotorp 3
570 10 KORSBERGA

Annons:

Information om staden Korsberga

Korsberga är en tätort i Vetlanda kommun i Jönköpings län, kyrkort i Korsberga socken. Korsberga är beläget längs riksväg 31 söder om Vetlanda.

Yta: 118,82 hektar
Invånarantal: 694, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Korsberga

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Korsberga varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Korsberga.

Här hittar du mer information om staden Korsberga.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Korsberga som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Jönköping.