Åkeri och transportföretag i Hok

Åkerier i Hok

Annons:

I staden Hok finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 6 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Hok som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Jönköping som ligger i närheten av Hok.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Hok som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Hok flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Hok, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Hok

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Hok vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Svenarums Åkeri AB
Svenarum
560 13 HOK


Ljungbergs Åkeri AB, Evert
Hagafors Bäckadal
560 13 HOK


Hässle Transport AB
Hok L. Hässle
560 13 HOK


Sten Perssons Åkeri AB
Stoarp Södresjö 4
560 13 HOK


Roger Olofssons Fjärrtransport
Svenstorp Mellangård 2
560 13 HOK


Hoks Skogstransporter AB
Transtigen 4
560 13 HOK

Annons:

Information om staden Hok

Hok (äldre stavning Hook) är en tätort i Vaggeryds kommun i Jönköpings län. Orten ligger vid järnvägslinjen Halmstad-Nässjö. Viktiga industrier är Linto, Vida och Isakssons.

Yta: 86,11 hektar
Invånarantal: 637, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Hok

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Hok varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Hok.

Här hittar du mer information om staden Hok.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Hok som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Jönköping.