Åkeri och transportföretag i Bor

Åkerier i Bor

Annons:

I staden Bor finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 7 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Bor som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Jönköping som ligger i närheten av Bor.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Bor som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Bor flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Bor, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Bor

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Bor vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Tm-Lots
Björnhult 2
330 15 BOR


Jepzon Transport I Bor, AB
Ivars Lärklunden 1
330 15 BOR


Bil & Maskin I Värnamo AB
Drömminge
330 15 BOR


Peter Fast Åkeri AB
Kvarnängsv. 10
330 15 BOR


Gustafsson, Åkeri AB K-G
Bro
330 15 BOR


Brotorparn
Brotorpet 1
330 15 BOR


Björnkvist Entreprenad AB
Vikav. 9
330 15 BOR

Annons:

Information om staden Bor

Bor (uttalas som "bår") är en tätort i Värnamo kommun i Jönköpings län. Bor ligger 12 km söder om Värnamo längs med Kust till kust-banan och riksväg 27 mellan Göteborg och Karlskrona. Ortens namn syftar på båtbärarna som bar båtar fram och tillbaka mellan sjöarna Hindsen och Flåren

Yta: 157,36 hektar
Invånarantal: 1256, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Bor

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Bor varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Bor.

Här hittar du mer information om staden Bor.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Bor som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Jönköping.