Åkeri och transportföretag i Vemdalen

Åkerier i Vemdalen

Annons:

I staden Vemdalen finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 3 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Vemdalen som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Jämtland som ligger i närheten av Vemdalen.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Vemdalen som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Vemdalen flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Vemdalen, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Vemdalen

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Vemdalen vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Vemdalens Åkeri AB
Säterv. 2
840 92 VEMDALEN


CRAMO
Fjällvägen 53
840 92 VEMDALEN


Härjedalen Hyrbilar AB
Fjällvägen 53
840 92 VEMDALEN

Annons:

Information om staden Vemdalen

Vemdalen är en tätort i Härjedalens kommun och kyrkbyn i Vemdalens socken. Det finns två populära skidorter i närheten av Vemdalens ort; Vemdalsskalet och Björnrike. De marknadsförs som en gemensam skiddestination (inklusive Klövsjö/Storhogna ett par mil bort).

Yta: 318,58 hektar
Invånarantal: 542, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Vemdalen

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Vemdalen varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Vemdalen.

Här hittar du mer information om staden Vemdalen.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Vemdalen som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Jämtland.