Åkeri och transportföretag i Undersåker

Åkerier i Undersåker

Annons:

I staden Undersåker finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 4 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Undersåker som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Jämtland som ligger i närheten av Undersåker.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Undersåker som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Undersåker flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Undersåker, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Undersåker

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Undersåker vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Brattlands Åkeri AB
Brattland 301
830 10 UNDERSÅKER


Vallbogrus AB
Ottsjö Högåsv. 64
830 10 UNDERSÅKER


Undersåkers Trä o. Transport AB
Åkarv. 21
830 10 UNDERSÅKER


Håkan I Öst & Väst AB
Åkarv. 15
830 10 UNDERSÅKER

Annons:

Information om staden Undersåker

Undersåker, är en tätort i Åre kommun, Jämtland och kyrkbyn i Undersåkers socken. Orten ligger cirka 80 km väster om Östersund, är långsträckt i öst-västlig riktning och består av en östlig del med Undersåkers kyrka

Yta: 80,69 hektar
Invånarantal: 438, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Undersåker

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Undersåker varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Undersåker.

Här hittar du mer information om staden Undersåker.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Undersåker som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Jämtland.