Åkeri och transportföretag i Stugun

Åkerier i Stugun

Annons:

I staden Stugun finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 6 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Stugun som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Jämtland som ligger i närheten av Stugun.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Stugun som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Stugun flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Stugun, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Stugun

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Stugun vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Köttsjöns Gräv AB
Köttsjön 314
830 76 Stugun


Sjölanders Transport i Stugun AB
Klockar Mildes v. 1
830 76 Stugun


Köttsjöns Ljus
Köttsjön 207
830 76 Stugun


J&E Pettersson Åkeri i Stugun AB
Fjälingsv. 6
830 76 Stugun


Selets Allservice
Selet 206
830 76 Stugun


Forsbergs Åkeri, Bernt
Stuguv. 9
830 76 Stugun

Annons:

Information om staden Stugun

Stugun är en tätort i Ragunda kommun och kyrkbyn i Stuguns socken Jämtlands län, belägen vid Indalsälven cirka 5 mil öster om Östersund. Stugun ligger mellan älvens strand och Stugubergets lodräta vägg, just där riksväg 87 mellan Östersund och Sollefteå korsar älven.

Yta: 124,09 hektar
Invånarantal: 659, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Stugun

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Stugun varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Stugun.

Här hittar du mer information om staden Stugun.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Stugun som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Jämtland.