Åkeri och transportföretag i Strömsund

Åkerier i Strömsund

Annons:

I staden Strömsund finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 7 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Strömsund som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Jämtland som ligger i närheten av Strömsund.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Strömsund som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Strömsund flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Strömsund, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Strömsund

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Strömsund vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Classes Maskintransport AB
Blåsippev. 20
833 34 Strömsund


Ottossons Åkeri AB
Öhnv. 220
833 92 Strömsund


Bo Ottossons Åkeri AB
BROGATAN 7 7
833 31 STRÖMSUND


Leon Berglund Åkeri AB
Näsv. 42
833 35 STRÖMSUND


Flata Förvaltning AB
Parkg. 7
833 35 STRÖMSUND


Elverum Åkeri AB
Bergev. 61
833 93 STRÖMSUND


Näsströms Åkeri AB, Lennart
Lövberga 815
833 95 STRÖMSUND

Annons:

Information om staden Strömsund

Strömsund (sydsamiska: Straejmie) är en tätort i norra Jämtland samt centralort i Strömsunds kommun, Jämtlands län. Strömsund ligger vid Russfjärden i Ströms Vattudal. Europaväg 45 går via den 1956 invigda Strömsundsbron över Ströms Vattudal och in i Strömsund.

Yta: 362,66 hektar
Invånarantal: 3589, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Strömsund

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Strömsund varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Strömsund.

Här hittar du mer information om staden Strömsund.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Strömsund som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Jämtland.