Åkeri och transportföretag i Rossön

Åkerier i Rossön

Annons:

I staden Rossön finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 1 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Rossön som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Jämtland som ligger i närheten av Rossön.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Rossön som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Rossön flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Rossön, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Rossön

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Rossön vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Rossöns Åkeri AB
Stationsv. 28
880 51 Rossön

Annons:

Information om staden Rossön

Rossön är en tätort i Strömsunds kommun och kyrkbyn i Bodums socken belägen cirka 45 km öster om Strömsund. Länsväg 346 går genom orten, som ligger invid Bodumsjön som ingår i Fjällsjöälvens vattensystem. Orten ligger i Ångermanland, och sedan 1974 i Jämtlands län.

Yta: 153,53 hektar
Invånarantal: 352, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Rossön

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Rossön varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Rossön.

Här hittar du mer information om staden Rossön.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Rossön som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Jämtland.