Åkeri och transportföretag i Oviken

Åkerier i Oviken

Annons:

I staden Oviken finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Oviken som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Jämtland som ligger i närheten av Oviken.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Oviken som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Oviken flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Oviken, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Oviken

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Oviken vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Norbergs åkeri i Gräftåvallen AB
Granv. 1
830 24 OVIKEN


Jonsson, Ida
Västeråsen 817
830 24 OVIKEN

Annons:

Information om staden Oviken

Oviken är en småort i nordöstra delen av Bergs kommun och kyrkort i Ovikens socken. Oviken ligger på en ås mellan Sannsundet i öster och Myrviken i väster. Orten har anor från medeltiden i södra Storsjöbygden. Ovikens gamla och nya kyrka ligger här.

Yta: 37 hektar
Invånarantal: 143, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Oviken

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Oviken varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Oviken.

Här hittar du mer information om staden Oviken.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Oviken som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Jämtland.