Åkeri och transportföretag i Orrviken

Åkerier i Orrviken

Annons:

I staden Orrviken finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 5 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Orrviken som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Jämtland som ligger i närheten av Orrviken.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Orrviken som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Orrviken flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Orrviken, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Orrviken

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Orrviken vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

SEPO Transport AB
Kari-larsv. 16
832 94 Orrviken


Olofssons Åkeri KB
Orrviksv. 9
832 94 Orrviken


Verner Vikström Åkeri
Orrviken 170
832 94 Orrviken


West Gale Farm Orrviken
Orrviken 306
832 94 Orrviken


Team Halvar HB
Orrviken 165
832 94 Orrviken

Annons:

Information om staden Orrviken

Orrviken är en tätort i Östersunds kommun.

Yta: 55,49 hektar
Invånarantal: 262, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Orrviken

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Orrviken varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Orrviken.

Här hittar du mer information om staden Orrviken.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Orrviken som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Jämtland.