Åkeri och transportföretag i Offerdal

Åkerier i Offerdal

Annons:

I staden Offerdal finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 11 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Offerdal som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Jämtland som ligger i närheten av Offerdal.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Offerdal som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Offerdal flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Offerdal, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Offerdal

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Offerdal vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Malte Andersson Åkeri i Offerdal AB
Ede 234
830 51 Offerdal


Jemttrailer AB
Kaxås 241
830 51 Offerdal


Offerdals Schakt Entreprenad AB
Ede 230 A
830 51 Offerdal


Lots- och Tolkcenter I Jämtland, AB
Åflo 302
830 51 Offerdal


Bröd. Bäckvalls Åkeri KB
Oxböle 335
830 51 Offerdal


Simonsson, Nils Ronny
Bredbyn 154
830 51 Offerdal


Orrda Åkeri & Taxi AB
Rönnöfors 174
830 51 Offerdal


Staffans Åkeri
Stocke 203
830 51 Offerdal


Andreas Tengström Åkeri, AB
Österulfsås 622
830 51 Offerdal


Landöns Åkeri Olsson & Söner AB
Långan 110
830 51 Offerdal


Änge Åkeri AB
Centralv. 13
830 51 Offerdal

Annons:

Information om staden Offerdal

Offerdals socken ligger i Jämtland och ingår sedan 1974 i Krokoms kommun och motsvarar från 2016 Offerdals distrikt. Socknens areal är 2 137,07 kvadratkilometer, varav 1 974,02 land. Tätorten Änge samt kyrkbyn Ede med sockenkyrkan Offerdals kyrka ligger i socknen.

Yta: 2 137 km2
Invånarantal: 2265, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Offerdal

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Offerdal varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Offerdal.

Här hittar du mer information om staden Offerdal.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Offerdal som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Jämtland.