Åkeri och transportföretag i Nälden

Åkerier i Nälden

Annons:

I staden Nälden finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 8 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Nälden som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Jämtland som ligger i närheten av Nälden.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Nälden som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Nälden flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Nälden, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Nälden

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Nälden vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Maskin & Entreprenad Nilsson K-E
Brov. 38
835 40 Nälden


Mikael Ring AB
Ytterån 519
835 95 Nälden


V-Trans
Valne 219
835 95 Nälden


Patrongården i Värmon AB
Värmon 314
835 95 Nälden


Mikael Ring AB
Ytterån 519
835 95 Nälden


Mjäla Åkeri AB
Mjäla 206
835 95 Nälden


Valne
Valne 1070
Nälden


M. Carlsson Transport AB
Sjövik 405
835 95 Nälden

Annons:

Information om staden Nälden

Nälden är en tätort i Krokoms kommun i Jämtland. Orten ligger invid länsväg 666 och Mittbanan. Nälden ligger i en dalgång runt Näldsjöns utlopp. Genom samhället flyter Faxån som förbinder Näldsjön och Alsensjön.

Yta: 128,78 hektar
Invånarantal: 873, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Nälden

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Nälden varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Nälden.

Här hittar du mer information om staden Nälden.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Nälden som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Jämtland.