Åkeri och transportföretag i Klövsjö

Åkerier i Klövsjö

Annons:

I staden Klövsjö finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 3 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Klövsjö som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Jämtland som ligger i närheten av Klövsjö.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Klövsjö som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Klövsjö flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Klövsjö, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Klövsjö

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Klövsjö vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Zakrissons Åkeri AB
Klövsjö
840 32 KLÖVSJÖ


Klövsjö Gräv AB
Kapellv. 3
840 32 KLÖVSJÖ


Bröderna Zakrissons Åkeri AB
Klövsjöv. 57
840 32 KLÖVSJÖ

Annons:

Information om staden Klövsjö

Klövsjö är en tätort i Bergs kommun och kyrkbyn i Klövsjö socken i Jämtland, vid Ljungan. Från Klövsjö härstammar Klövsjöfåret, en av de gamla svenska allmogeraserna som man hann ta till vara och nu håller i genbank.

Yta: 221,58 hektar
Invånarantal: 291, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Klövsjö

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Klövsjö varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Klövsjö.

Här hittar du mer information om staden Klövsjö.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Klövsjö som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Jämtland.