Åkeri och transportföretag i Kälarne

Åkerier i Kälarne

Annons:

I staden Kälarne finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 8 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Kälarne som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Jämtland som ligger i närheten av Kälarne.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Kälarne som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Kälarne flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Kälarne, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Kälarne

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Kälarne vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Leifs Maskinfrakt AB
Håsjöbyn 194
840 64 Kälarne


Amrén Åkeri AB, Stig
Håsjöbyn 190
840 64 Kälarne


Arvidssons Åkeri I Kälarne AB
Söderv. 28 B
840 64 Kälarne


Bloms Åkeri & Maskin AB
Kapellv. 10
840 64 Kälarne


Arvidsson Åkeri, Mikael
Söderv. 28 B
840 64 Kälarne


Jonatan Erikssons Åkeri
Kronv. 4
840 64 Kälarne


Jansson, Hans-Roger
Östmark 108
840 64 Kälarne


Norrika AB
Björkbacken
Kälarne

Annons:

Information om staden Kälarne

Kälarne är en tätort i Bräcke kommun. Från Kälarne kommer centerpartisten Anders W Jonsson (född 1961). Anders är riksdagsledamot för Gävleborgs län sedan 2010. Skådespelaren Rolf Lassgård är född i byn Svedjelandet i närheten av Kälarne.

Yta: 144,61 hektar
Invånarantal: 451, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Kälarne

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Kälarne varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Kälarne.

Här hittar du mer information om staden Kälarne.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Kälarne som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Jämtland.