Åkeri och transportföretag i Järpen

Åkerier i Järpen

Annons:

I staden Järpen finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 9 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Järpen som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Jämtland som ligger i närheten av Järpen.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Järpen som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Järpen flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Järpen, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Järpen

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Järpen vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Hyttstens Åkeri i Järpen AB
Järpen
830 05 Järpen


Grönblad Åkeri AB, Ole
Bonäshamn 598
830 05 Järpen


Olas Rep & Bärgning
Fyrkappen 5
830 05 Järpen


Åre Budbil AB
Skansv. 71
830 05 Järpen


Rattes Transport AB
Kall Kallv. 22
830 05 Järpen


Hyttsten Åkeri i Järpen AB
Skansv. 69
830 05 Järpen


JajjeS Transport
Strandv. 7 B
830 05 Järpen


Hk Strömberg Transport
Norra v. 24
830 05 Järpen


Ole-Anders Grönblad Åkeri
Bonäshamn 598
830 05 Järpen

Annons:

Information om staden Järpen

Järpen är en tätort i Jämtland samt centralort i Åre kommun. Orten är belägen vid Järpströmmens mynning i Liten 25 kilometer öster om Åre och 73 kilometer väster om Östersund, med knappt 1 500 invånare. Järpen hyser ruinerna av en skans vid namn Hjerpe Skans.

Yta: 217,14 hektar
Invånarantal: 1408, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Järpen

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Järpen varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Järpen.

Här hittar du mer information om staden Järpen.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Järpen som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Jämtland.