Åkeri och transportföretag i Hede

Åkerier i Hede

Annons:

I staden Hede finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 9 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Hede som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Jämtland som ligger i närheten av Hede.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Hede som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Hede flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Hede, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Hede

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Hede vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

HERAB Härjedalens Entreprenad & Renhållning AB
Inger Grannes v. 2
840 93 Hede


H.G Arnessons Åkeri AB
Fordmov. 5
840 93 Hede


Frisks Virkestransporter AB
Inger Grannes v. 24
840 93 Hede


Modins Transport AB
Hedeviken Station 159
840 93 Hede


Hede Cement
Nyhemsv. 9
840 93 Hede


Jan Frisk Entreprenad AB
Inger Grannes v. 24
840 93 Hede


Bauer, Rolf Albert
Långå 605
840 93 Hede


Sundins Taxi & Transporter Firma
Råndalsv. 1
840 93 Hede


Jan Grinde
Prästv. 1
840 93 Hede

Annons:

Information om staden Hede

Hede är en tätort i Härjedalens kommun och kyrkbyn i Hede socken i landskapet Härjedalen. Riksväg 84 passerar genom Hede. I Hede har det funnits flera industrier genom tiderna. Vid Halfari kraftverk utvinns energi genom vattenkraft.

Yta: 162,58 hektar
Invånarantal: 741, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Hede

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Hede varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Hede.

Här hittar du mer information om staden Hede.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Hede som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Jämtland.