Åkeri och transportföretag i Hammerdal

Åkerier i Hammerdal

Annons:

I staden Hammerdal finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 14 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Hammerdal som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Jämtland som ligger i närheten av Hammerdal.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Hammerdal som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Hammerdal flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Hammerdal, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Hammerdal

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Hammerdal vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Jonssons Åkeri, Karl-Göran
Sjöåkersg. 9
830 70 HAMMERDAL


P.Högström Heavy Equipment AB
Pl 1997
830 70 HAMMERDAL


Jonssons Åkeri, Karl-Göran
Sjöåkersg. 9
830 70 HAMMERDAL


Eliasson Åkeri AB, Sören
Håxås 2007
830 70 HAMMERDAL


Pålsson & Son Åkeri Ab, Åke
Dalg. 24
830 70 HAMMERDAL


Nilsson Åkeri AB, Eisten
Skarpås 125
830 70 HAMMERDAL


Hammerdals Åkeri AB
Ede 175
830 70 HAMMERDAL


Holmbergs Åkeri Hammerdal AB
Storg. 97
830 70 HAMMERDAL


Bergendahls Revision & Konsultation AB
Edev. 17
830 70 HAMMERDAL


Pålsson Kurt Åkeri AB
Kakuåsen 510
830 70 HAMMERDAL


Pålssons Logistik AB
Kakuåsen 420
830 70 HAMMERDAL


C & W Hurtig Entreprenad AB
Staden 120
830 70 HAMMERDAL


Jm Paulsson AB
Storg. 97
830 70 HAMMERDAL


Jonas Persson & Son AB
Ede 175
830 70 HAMMERDAL

Annons:

Information om staden Hammerdal

Hammerdal är en tätort i Strömsunds kommun, Jämtland, Jämtlands län. Orten är belägen vid Hammerdalssjön, omkring 30 km söder om centralorten Strömsund. Orten består ursprungligen främst av byarna Åsen och Mo, där den senare även är kyrkbyn i Hammerdals socken.

Yta: 229,41 hektar
Invånarantal: 974, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Hammerdal

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Hammerdal varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Hammerdal.

Här hittar du mer information om staden Hammerdal.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Hammerdal som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Jämtland.