Åkeri och transportföretag i Hallen

Åkerier i Hallen

Annons:

I staden Hallen finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 3 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Hallen som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Jämtland som ligger i närheten av Hallen.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Hallen som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Hallen flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Hallen, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Hallen

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Hallen vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Jakobssons Åkeri AB
Hallenv. 23
830 01 Hallen


Bergsjulgranar O Entreprenad
Ågårdarna Åhn 428
830 01 Hallen


Åhns Lantbruk, AB
Åhn 42 5
830 01 Hallen

Annons:

Information om staden Hallen

Hallen är en tätort i Åre kommun och kyrkbyn i Hallens socken. I Hallen finns en del serviceinrättningar samt grundskola. Hallens kyrka med sin fristående klockstapel ligger inte långt från Storsjöns västra strand. Bydalsfjällen ligger väster om Hallen.

Yta: 45,58 hektar
Invånarantal: 203, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Hallen

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Hallen varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Hallen.

Här hittar du mer information om staden Hallen.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Hallen som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Jämtland.