Åkeri och transportföretag i Hackås

Åkerier i Hackås

Annons:

I staden Hackås finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 7 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Hackås som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Jämtland som ligger i närheten av Hackås.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Hackås som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Hackås flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Hackås, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Hackås

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Hackås vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Forsström Åkeri i Hackås AB
Syrénv. 6
830 23 Hackås


Bo Walltins Åkeri
Industriv. 3
830 23 Hackås


Walltins Åkeri AB
Industriv. 3
830 23 Hackås


S.E Engmar Entreprenad AB
Östnår 245
830 23 Hackås


J Isakssons Traktor I Jämtland, AB
Fäste 940
830 23 Hackås


Henriksson, John
Fäste 170
830 23 Hackås


Hackås Alltjänst AB
Mårtens v. 14
830 23 Hackås

Annons:

Information om staden Hackås

Hackås är en tätort i Bergs kommun, ett stationssamhälle och kyrkbyn i Hackås socken i södra Jämtland. Hackås ligger mellan sjöarna Storsjön och Näkten, cirka 40 km söder om Östersund och vid Inlandsbanan. Utanför Hackås sker övergången mellan Sannsundet i norr och Södra Storsjöflaket i söder.

Yta: 91,88 hektar
Invånarantal: 480, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Hackås

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Hackås varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Hackås.

Här hittar du mer information om staden Hackås.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Hackås som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Jämtland.