Åkeri och transportföretag i Funäsdalen

Åkerier i Funäsdalen

Annons:

I staden Funäsdalen finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 3 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Funäsdalen som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Jämtland som ligger i närheten av Funäsdalen.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Funäsdalen som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Funäsdalen flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Funäsdalen, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Funäsdalen

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Funäsdalen vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

K Å Trailer
Olstav. 8
840 95 FUNÄSDALEN


Alf Siljeströms Åkeri AB
Vallarv. 20
840 95 FUNÄSDALEN


Funäsdalens Åkeri AB
Industriv. 9
840 95 FUNÄSDALEN

Annons:

Information om staden Funäsdalen

Funäsdalen (sydsamiska: Bienjedaelie) är en tätort i västra Härjedalens kommun i Sverige, nära Røros bortanför norska gränsen. Funäsdalen är en centralort i skidområdet Funäsfjällen, vilket består av Ramundberget, Tänndalen, Tännäskröket (Tännäs) och så Funäsdalen.

Yta: 175,45 hektar
Invånarantal: 890, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Funäsdalen

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Funäsdalen varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Funäsdalen.

Här hittar du mer information om staden Funäsdalen.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Funäsdalen som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Jämtland.