Åkeri och transportföretag i Föllinge

Åkerier i Föllinge

Annons:

I staden Föllinge finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 10 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Föllinge som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Jämtland som ligger i närheten av Föllinge.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Föllinge som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Föllinge flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Föllinge, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Föllinge

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Föllinge vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Erixon Entreprenad AB
Rötviken 214
830 60 FÖLLINGE


WLS Håkanssons Åkeri, HB
Tillfället 149
830 60 FÖLLINGE


Jannez Turneproduktion HB
Hotagen 4652
830 60 FÖLLINGE


Jannez Turneproduktion AB
Hotagen 134
830 60 FÖLLINGE


Cerny Swenssons Åkeri AB
Industriv. 17
830 60 FÖLLINGE


Swenssons Åkeri AB, Cerny
Industriv. 17
830 60 FÖLLINGE


Laxsjö Transport
Laxsjö 182
830 60 FÖLLINGE


Cen Laxviken AB
Laxviken 118
830 60 FÖLLINGE


Erikssons Åkeri i Skärvången AB, Urban
Skärvången 118
830 60 FÖLLINGE


Helmers Åkeri
Störåsen 207
830 60 FÖLLINGE

Annons:

Information om staden Föllinge

Föllinge (jämtska: FöLing) är en tätort i Krokoms kommun i Jämtland och kyrkbyn i Föllinge socken, belägen omkring 65 kilometer norr om Östersund.

Yta: 150,38 hektar
Invånarantal: 485, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Föllinge

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Föllinge varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Föllinge.

Här hittar du mer information om staden Föllinge.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Föllinge som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Jämtland.