Åkeri och transportföretag i Fåker

Åkerier i Fåker

Annons:

I staden Fåker finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 4 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Fåker som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Jämtland som ligger i närheten av Fåker.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Fåker som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Fåker flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Fåker, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Fåker

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Fåker vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Kristoffersson Per-Lennarts Åkeri
Måläng 325
830 22 FÅKER


JÅ Isakssons Åkeri i Faker AB
Kvarnv. 3
830 22 FÅKER


JKP Åkeri AB
Måläng 315
830 22 FÅKER


Thurhagen Rolf Åkeri AB
Månsta 245
830 22 FÅKER

Annons:

Information om staden Fåker

Fåker är en småort i Näs socken i sydvästra delen av Östersunds kommun i Jämtlands län. Fåker station är en station längs inlandsbanan. Namnet Fåker kommer från fóa som betyder rävhona på fornvästnordiska och akr som betyder åker på fornnordiska.

Yta: 21 hektar
Invånarantal: 197, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Fåker

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Fåker varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Fåker.

Här hittar du mer information om staden Fåker.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Fåker som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Jämtland.