Åkeri och transportföretag i Duved

Åkerier i Duved

Annons:

I staden Duved finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 5 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Duved som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Jämtland som ligger i närheten av Duved.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Duved som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Duved flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Duved, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Duved

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Duved vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Wallin & Larsson Åkeri AB
Ånn Åkeriv. 3
830 15 DUVED


Norins Åkeri
Ånn Hjalles v. 5
830 15 DUVED


R E Transport KB
Medstugan 862
830 15 DUVED


Peos Åkeri
Kvarnbacken 23
830 15 DUVED


Wallins Åkeri AB, Bertil
070 - 373 62 69


Annons:

Information om staden Duved

Duved är en tätort i Åre kommun, västra Jämtland, också en vintersportort som sedan år 1985 ingår i Åres turistdestination med tillhörande liftsystem. I orten finns bland annat en skola (F–9) och en kyrka. Duved har närmare 700 bofasta invånare.

Yta: 98,85 hektar
Invånarantal: 663, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Duved

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Duved varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Duved.

Här hittar du mer information om staden Duved.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Duved som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Jämtland.