Åkeri och transportföretag i Bruksvallarna

Åkerier i Bruksvallarna

Annons:

I staden Bruksvallarna finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 3 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Bruksvallarna som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Jämtland som ligger i närheten av Bruksvallarna.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Bruksvallarna som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Bruksvallarna flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Bruksvallarna, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Bruksvallarna

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Bruksvallarna vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Cara Link AB
Kläppv. 12
840 97 Bruksvallarna


S. Myhr Holding AB
Kläppv. 12
840 97 Bruksvallarna


Myhrs Åkeri AB
Vallarv. 131
840 97 Bruksvallarna

Annons:

Information om staden Bruksvallarna

Bruksvallarna är en småort i Tännäs socken i Härjedalens kommun. Ursprungligen bestod den av fäbodvallar som sattes upp av arbetare vid Ljusnedals bruk. Under 1900-talet blev Bruksvallarna ett turistmål och är idag en del av Funäsfjällens skidsportsområde.

Yta: 13 hektar
Invånarantal: 95, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Bruksvallarna

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Bruksvallarna varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Bruksvallarna.

Här hittar du mer information om staden Bruksvallarna.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Bruksvallarna som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Jämtland.